top of page

Särestöniemen museoalue

kerro alueesta.

museoalueen kartta.jpg

museokäynti

Tulo-ohjeet

Särestöniemi-museo sijaitsee Kaukosen kylässä, viimeiset 10 km on hiekalla päällystettyä metsäautotietä Kantatie 79:ltä käännyttäessä. Tie on merkitty opastein. Särestöön ei kulje julkista liikennettä.

Pysäköinti tapahtuu erikseen merkitylle parkkipaikalle, josta noin 400m kävely museolle. Invapysäköinti on mahdollista lähelle kahvilarakennusta Reidar Särestöniemen patsaan kohdalle.

Lipunmyynti ja neuvonta sijaitsevat kahvilarakennuksessa. Neuvonnasta saa myös museoalueen kartan. Huom: lipunmyynti suljetaan klo 17.

Saavutettavuus

Museo käsittää kolme rakennusta, jotka ovat pienen välimatkan päässä toisistaan. Kahvilaan pääsee pyörätuolilla, muut rakennukset ovat esteellisiä. Museoalueella on hieman korkeuseroja ja maasto on metsäistä.

Galleriaan ja Ateljeehen sisäänkäynti tapahtuu portaiden kautta. Gallerian portaissa
ei ole kaidetta.

Yleisö-WC:t sekä inva-WC ja lasten hoitopöytä löytyvät kahvilarakennuksesta.

EU:n Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee maksutta museoon,
mikäli kortissa on A-merkintä.

Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita.

Opastetut kierrokset

Syvenny Särestön vaiheisiin ja Reidarin värikkääseen taiteeseen asiantuntevan oppaan johdolla! Opastus 40e/ ryhmä + sisäänpääsymaksut, kesto n. 1,5h.iKierrokset saatavissa ti-pe klo 12-16:30 välisenä aikana, opastus lauantaille varattava etukäteen osoitteesta info(at)sarestoniemenmuseo.fi.

27658_Digital_Promo_Assets_Square_vFI_re
bottom of page